2021-06-29
Inovatívne riešenie na napnutie conveyorov

Nový patentovaný rad GdR od spoločnosti Tecnidea exkluzívne v Power Belt-e.

Tecnidea Cidue S.r.l. so sídlom v Taliansku je medzinárodne uznávaná spoločnosť, ktorá vyrába a predáva automatické a manuálne napínacie prvky reťazí a remeňov, tlmiče vibrácií, tlmiče nárazov, spomaľovacie zariadenia, reťaze a reťazové kolesá. Power Belt je výhradným distribútorom tejto spoločnosti v Maďarsku a na Slovensku.

Tento rok pridali do svojho už aj tak širokého sortimentu nový produkt. Nový patent, ktorý vyrába a predáva výhradne len spoločnosti Tecnidea Cidue S.r.l., je teraz na trhu bez konkurencie vo viac ako 70 krajinách.



Conveyor feszítők

GdR napínací systém

Nový systém GdR je automatický, jednosmerný systém na napnutie koncov dopravníkových pásov, ktorý v skutočnosti funguje nielen ako napínač, ale aj ako jednotka zabraňujúca spätnému otáčaniu. Môže sa použiť na konci dopravných pásov, kedy je reťaz  alebo samotný dopravný pás natiahnutý alebo opotrebovaný. GdR ho napína, a tak dokáže koncovému používateľovi zabezpečiť dopravný pás, ktorý kopíruje predĺženie reťaze!

Táto jednotka núti dopravníkový pás pohybovať sa jedným smerom, preto napínač funguje ako západková jednotka, t. j. nedovolí, aby sa dopravníkový pás začal pohybovať spätne.

Jednotka reaguje na natiahnutie, ktoré vzniká počas používania, automaticky ho absorbuje, ale stále funguje ako pevný napínač. 

Aplikácia je obzvlášť užitočná na elimináciu trhavých a axiálnych vibrácií. 

 

Inovatívne riešenie na napnutie conveyorov:

  • priebežne
  • automaticky,
  • jednosmerne.




Máte otázky?

Kontaktujte nás e-mailom na powerbelt@powerbelt.sk ,alebo na tel.č. 031/550 3995.