2022-05-15
Rtelligent krokové motory

Ponúkame široký sortiment krokových motorov skladom s dodaním do 1 pracovného dňa. Spoznajte vlastnosti krokových motorov Rtelligent dostupných v našej ponuke!

Hlučnosť, vibrácie a prevádzková teplota krokových motorov Rtelligent sú nižšie ako tie, ktoré sú v súčasnosti dostupné na trhu, čo zaručuje dlhšiu životnosť a spoľahlivejšiu prevádzku.

Rezonancia motora

Motor rezonancia

Prevádzková teplota

Működési hőmérséklet

Čas

Hladina hluku

Zajszint

Rýchlosť

szín hagyományos Konvenčný krokový motor

szín Rtelligent Rtelligent krokový motor

alkalmazás-hero

Široká škála aplikácií

Naše štandardné krokové motory NEMA je možné dokonale integrovať do takmer akejkoľvek aplikácie, od najjednoduchšieho ovládania cez spínače až po zložitejšie polohovanie až 3 osí.

1. Pohon ovládaný spínačom

Nevyžaduje sa žiadne externé pulzné ovládanie, možno ho ovládať jediným spínačom a napätím 24-48 V DC, čo z neho robí dokonalú voľbu pre najjednoduchšie aplikácie, ktoré nevyžadujú polohovanie. Rýchlostný limit je možné nastaviť mikrospínačmi, medzi hraničnými hodnotami je možné ovládať jednoduchým potenciometrom 10-100kΩ.

01a
01b
01c

2. Synchrónny pohyb dvoch motorov

R42-D a R60-D sú riadiace karty schopné poháňať dva motory súčasne. Namiesto impulzov tu možno ovládanie vyriešiť jednoduchým spínačom.

02

3. Jediným driverom je možné ovládať 2 alebo 3 krokové motory

R42-D a R60-D sú riadiace karty schopné poháňať dva motory súčasne. Namiesto impulzov tu možno ovládanie vyriešiť jednoduchým spínačom.

03a 03b
kom-prot-hero

3 komunikačný protokol

1. RS485 - Modbus RTU

RS485 - Modbus RTU sú drivery pre krokové motorovy, ktoré je možné zapojiť do siete. Možno použiť univerzálne s motormi bez enkodéra alebo spätnej väzby polohy. Drivery Rtelligent NT60 a NT86 sú spoľahlivým riešením pre ovládanie s otvorenou(open-loop) aj uzavretou slučkou (closed-loop). (Konektor: RJ45)

01a
01b

2. RS485 - Modbus TCP

Riadiacu kartu EPR60 odporúčame ku krokovým motorom Nema23 a Nema24 pre úlohy, kde sa vyžaduje sieťový protokol RS485 - Modbus TCP. (Konektor: RJ45)

02a
02b

3. EtherCAT

Z pohonov krokových motorov, ktoré je možné integrovať do siete EtherCAT, možno pohony typu ECR použiť na riadenie s otvorenou slučkou, zatiaľ čo typ ECT možno použiť na riadenie v uzavretej slučke. Rtelligent zariadenia môžu používať režimy riadenia kompatibilné s CiA402 (PP / CSP / CSV / PV / HM) s rýchlosťou prenosu dát 100 Mb / sec.

03b

Pozrite si náš sortiment!

Navštíviť

Máte otázku?

Ďalšie informácie o servo a krokových motoroch získate na adrese:
powerbelt@powerbelt.sk


Neváhajte nás kontaktovať!