2021-05-04
Sme doma vo svete záhradných hadíc

Nutnosť zostať doma počas pandémie opäť prebudila vášeň pre domácnosť a záhradkárčenie na celom svete.

Záhradkárčenie je koníček, ktorý si vyžaduje vytrvalosť, vedomosti a odhodlanie, ale prináša aj mnoho výhod: znižuje stres, posilňuje imunitný systém, človek je na čerstvom vzduchu a je spojený s prírodou.


Či už ide o profesionálne alebo hobby použitie, vďaka najmodernejším riešeniam od spoločnosti Fitt bude záhradkárčenie bezpečné a príjemné!

Fitt NTS Tobby

Fitt NTS Tobby

Flexibilná a ovládateľná záhradná hadica s novým, jedinečným vzhľadom.


Štruktúra: štvorvrstvová hadica s priehľadnou vnútornou fóliou, čiernou vnútornou vrstvou odolnou proti riasam, výstužou z NTS priadze a žltým vonkajším obalom.

Vďaka jedinečnej priadze NTS je hadica FITT NTS značne flexibilná, pretože zabraňuje zalomeniu a skrúteniu a zároveň zaručuje konštantný prietok vody.



Fitt Daisy

Fitt Daisy

Záhradná hadica z pleteného materiálu na hobby použitie.


Konštrukcia: žltý vonkajší obal so sivými a modrými pruhmi, vystužený pletenou sieťovinou, čierna vnútorná vrstva proti riasam.

Vďaka trom PVC vrstvám sa s hadicou ľahko manipuluje, je ideálna na hobby použitie.



Idro Green

Idro Green

Záhradná hadica vystužená krížovou priadzou.


Štruktúra: priehľadný zelený vonkajší obal, vystužený pletenou krížovou priadzou, s čiernou vnútornou vrstvou odolnou voči riasam.

Táto PVC záhradná hadica je vhodná najmä na hobby použitie.



Riešenia ponúkané spoločnosťou Fitt sú navrhnuté a vyrobené tak, aby poskytovali maximálnu úroveň výkonu pri zachovaní vlastností, ako sú jednoduchosť používania, kompaktný dizajn, nízka hmotnosť, výkon a vzhľad.


Máte otázku?

Ďalšie informácie o príslušenstve pre hadice získate na adrese:
powerbelt@powerbelt.sk.

Neváhajte nás kontaktovať!