2020-06-02
OPTIBELT AGRO POWER a DTE Grass Garden  originálne vysokokvalitné remene!

Pripravili sme sa na poľnohospodársku sezónu doplnením skladových zásob na maximálnu kapacitu.

 

Vďaka neustálemu vývoju našej webstránky môžete Vami žiadané produkty nájsť rýchlo a jednoducho. Môžete ich vyhľadať podľa rozmeru alebo podľa výrobného čísla. Predtým, ako Vám ukážeme ako na to, dovoľte aby sme Vám predstavili rozmanitosť našich vysoko kvalitných klinových remeňov.

Presne dimenzované resp. navrhnuté remeňové pohony môžu pracovať iba s remeňmi správnej kvality. Pre remene využívané v poľnohospodárstve a v záhradnej technike je dôležité aby sme Vám ponúkli najvhodnejší remeň pre danú aplikáciu.
V prípade remeňov do záhradných kosačiek odporúčame Garden remene a v prípade remeňov používaných v poľnohospodárstve odporúčame remene Optibelt Agro Power z dôvodu, že klasické priemyselné remene nie sú vhodné na poľnohospodárske využitie.

Optibelt Agro Power (remene pre kombajny)

Optibelt má značné a dlhodobé skúsenosti s požiadavkami výrobcov strojov v poľnohospodárskom aj v priemyselnom využití.


Pri AGRO POWER remeňoch ich výrobné číslo (AP1000000) neposkytuje informáciu o veľkosti – samotná veľkosť neurčuje kvalitu ani prevedenie remeňa.

Kvalita remeňov AGRO POWER, ktoré odporúčame  - sú identifikované podľa dielu výrobcu a čísla dielu – a je totožná s prvotne použitým dielom. Túto garanciu poskytuje spoločnosť Optibelt na základe znalostí a skúseností.

 Naša ponuka poľnohospodárskych remeňov zahŕňa:
Optibelt (Agro Power), DTE (Ripe), Sanok (Harvest Belt)

Garden (remene pre záhradné kosačky)

Dizajn a konštrukcia Garden remeňov sa tiež líši od štandardných klinových remeňov. Sú navrhnuté podľa požiadaviek využitia. Zvyčajne  sú vybavené kevlárovým vláknom, plášť remeňa je pokrytý tkaninou, ktorý dobre znáša vysoké a pulzujúce zaťaženie.

V našom eshope sú uvedené veľkosti poľnohospodárskych a Garden remeňov, ktoré Vám pomôžu  s identifikáciou.

V prípade, že nemôžete nájsť na našom eshope Vami hľadaný remeň, môžete kontaktovať powerbelt@powerbelt.sk  a my Vám v identifikovaní remeňa pomôžeme.

 

Naša ponuka Garden remeňov zahŕňa:
DTE Grass, SWR, Mitsuboshi, ConCar.

Ponúkané profily Garden remeňov:
3L, 4L, 5L, AA, BB, HH, DS8M

Najlepším riešením pre presnú identifikáciu poľnohospodárskych a Garden remeňov je znalosť čísla dielu výrobcu. Pomôže Vám na to funkcia vyhľadávania v pravom hornom rohu našej webovej stránky vďaka ktorej bude vyhľadávanie jednoduché  a rýchle. Všetko, čo musíte urobiť, je vložiť do vyhľadávača číslo dielu výrobcu alebo rozmer produktu a okamžite nájdete požadovaný produkt.

Ukážeme Vám to na obrázkoch nižšie.

Podľa čísla dielu výrobcu:

 

 

 Je možné vyhľadávať aj podľa rozmeru, postup je rovnaký :

garden