2020-05-21
Stojíte na pevných nohách?

Zabezpečte Vašej výrobe pevné základy pomocou priemyselných pätiek od nás!

Oranžová (RAL 2004) antivibračná priemyselná pätka
Týmto Vám z našej ponuky ponúkame do pozornosti oranžové antivibračné pätky.
Tieto produkty odporúčame do prostredia, kde je bezpečnosť pri práci veľmi dôležitá a niektoré súčiastky zariadení sú farebne odlíšené kvôli možným zakopnutiam v nich alebo pre elimináciu iných nežiadúcich zranení.
Pätky sú užitočné aj tam, kde sa tovar alebo materiál prekladá vysokozdvižným vozíkom alebo iným strojom v úzkom priestore, pri ktorom je potrebné dodržiavať predpísané bočné vzdialenosti pri manipulácií.
V týchto situáciach zohráva veľkú úlohu svieža oranžová farba vyčnievajúcich strojných súčiastok.
 
ORANŽOVÁ (RAL 2004) ANTIVIBRAČNÁ PRIEMYSELNÁ PÄTKA
Narancssárga (RAL 2004) antivibrációs gépláb
Základ pätky má oranžovú farbu RAL 2004 a samotná závitová skrutka je vyrobená z pozinkovanej ocele. Antivibračné pätky vďaka hrubým gumeným základom výborne tlmia vibrácie, majú protišmykové vlastnosti a ich konštrukcia zaručuje vysokú mieru zaťaženia (nosnosti) pätky.
Ďalej na produkt caret
 
EMES gépépítő elemek
Náš dodávateľ EMES SAN. ve TIC.A.S od roku 1998 vyrába priemyselné pätky a stavebnicové elementy v modernej výrobnej hale s rozlohou 8000 metrov štvorcových. Ich výrobky distribuje hlavne do Európy, do krajín Blízkeho východu, Afriky, Balkánu a strednej Ázie. EMES je prvá turecká výrobná spoločnosť, ktorá má certifikát DIN EN ISO 9001-2008.
NAŠU NEUSTÁLE SA ROZŠIRUJÚCU PONUKU NÁJDETE NA NAŠEJ DOMOVSKEJ STRÁNKE!
Máte otázku?
Viac informácií získate na e-mailovej adrese powerbelt@powerbelt.sk.

Obráťte sa nás s dôverou!