2023-06-05
Polyuretánové hadice

Vedeli ste, že spoločnosť Power Belt ponúka široký sortiment PUR hadíc?


U nás nájdete skladom ten správny produkt bez ohľadu na oblasť použitia. Náš sortiment polyuretánových hadíc sme vybrali s vysokou mierou odbornosti, ktoré vždy spĺňali požiadavky klientov v predošlých rokoch.

Hadice z polyuretánu sú široko používané vo všetkých priemyselných odvetviach. Okrem odolnosti voči oderu sa vyznačujú aj rezistenciou voči mnohým chemikáliam a oleju. 

Hadice sú dostupné v štandardnej kvalite materiálu, ale aj v potravinárskom (FDA certifikát), antistatickom (TRGS 727, TRBS 2153, ATEX 2014/34/EU), nehorľavom (DIN 4102 B1) a vysoko tepelne odolnom prevedení.

Oblasti používania:

výroba dreva, plastu a papiera, potravinárstvo, farmaceutika, ropný a chemický priemysel, poľnohospodárstvo

Niekoľko populárnych typov PUR hadíc z našej ponuky

Axiálne stláčateľná PUR špirálová hadica pre ľahšie odsávacie úlohy pre drevárensky priemysel a priemysel plastu. Výnimočne flexibilná hadica a nebráni voľnému pohybu nástrojových hláv.


Hrúbka steny medzi špirálami:
0,4-0,5mm

Na stránku
 

Štandarne používateľná univerzálna oderuvzdorná hadica s hladkou vnútornou stenou pre odsávanie abrazívnych materiál, plynov a dymu.


Hrúbka steny medzi špirálami:
0,5-0,8mm

Na stránku
 

Hadice so zosilnenou stenou a úplne hladkým vnútrom pre odsávanie granulátov, abrazívnejších materiálov a zrnitých častí.


Hrúbka steny medzi špirálami:
1,4-2,5mm

Na stránku
 

Materiálovo antistatická PUR hadica bez špirály v potravinárskej kvalite, odolná voči oderu. Dá sa ju používať na flexibilné prepojenie potrubia pre prenášanie prachu a granulátov resp. zníženie vibrácií.


Hrúbka steny:
1-3mm

Na stránku
 

Oderuvzdorná nasávacia-tlaková hadica s hladkým PUR vnútrom, PVC špirálou a medeným drôtom pre odvádzanie statických nábojov.


Hrúbka steny:
4-6mm

Na stránku
 

Nehľadajte ďalej!

V našich neustále sa rozširujúcich skladových zásobách si určite nájdete tú vhodnú PUR hadicu!


Máte otázku?

Viac informácií o vyššie uvedených produktoch získate na adrese:

powerbelt@powerbelt.sk alebo na telefónnom čísle +421 31/550-3995.

Obráťte sa na nás s dôverou!